Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet att det dröjer lite till men kan inte låta bli att lägga ut en gammal haiku


haiku


sjöns sköra isskikt
bär på sin höjd en fjäder

om den ligger still




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-03 01:10



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Underbar haiku detta med riktigt fin knorr.
2013-12-10

  Minkki VIP
kittlar, fjäderlätt
2011-09-04

  Minkki VIP
kittlar, fjäderlätt
2011-09-04

    Birgersdotter VIP
vacker
2011-09-04

  Ola Rydberg
Supersnyggt
från början till slut
2011-09-04

    ej medlem längre
ja, ädrar i det okokta snuset på totalperfekthajkat!
2011-09-03

  Vind
Minns den...
Fortfarande lika 'lätt' att älska...
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP