Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
02-09-2011 Fredag.


Som ett vilt djur

Det är bara tillfälligheter
att se ett vilt djur
på sin vandring
i livet,
som är dömt
att bli kort
och mödosamt.

Det är bara tillfälligheter
att få leva
ett liv i fred
utan fiender,
med sina vänner.

Men det är ingen tillfällighet
att jag kom till världen
som jag egentligen är,
för att sedan gå min väg
som ett vilt djur
utan fiender.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-03 14:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
en bild
vilken andas
värme

andas varsamhet med
livet
2011-09-03

  Jakob Drakros
Det går inte läsa den bara en gång
:-)
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP