Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är jag som är du som är ensam







hon blåser ut röken i ingentings rum
skrattar och fingrar på sugröret
\"det är så det är. du vet. \"




Fri vers av meeoorw
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-01-07 18:53



Bookmark and Share


  charlotta
fastnade för den. den var mer än 'bara ord'.
2006-01-09

  Daniel_78 VIP
doh!
2006-01-07

  Daniel_78 VIP
gillas massor denna meningssvängning!
du får för fuck en 5a
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw