Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
03-09-2011 Lördag.


Dagar utan mening

Jag delar mitt bröd
med mig själv

och gråter
över varje dag
som händelselöst
drar förbi
utan att jag upptäcker det.

En stilla suck
slipper ifrån mig,

där björkarnas löv
börjat gulna
och dagarna
blivit kortare,

med en vilja
att somna ifrån allt.

Ännu en dag

utan mening.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-04 14:12



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Jag känner igen känslan.
Du har hittat ord för den.
Smärtsamt bra.
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP