Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hora kysser aldrig sin kund på läpparna.

Av samma anledning
tänker jag inte på dig

det sista jag gör innan jag somnar
eller det första jag gör när jag vaknar

när jag slår an gitarrens strängar
eller när jag hör en låt du spelat för mig

Men när du ligger bredvid mig
och ser mig i ögonen
är det oundvikligt att stänga ute tankarna på dig




Fri vers av EiraN
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-04 15:54



Bookmark and Share


  ytligheter
Blir lite fuktig om ögonen.
Du skriver fruktansvärt fint, på ett något skitigt sätt. Men jag gillar det.
2012-01-15

  Gunnar Odhner
Intimitetens gränser? Du hittade en bra rubrik att hänga upp alltihop på. Frågan är om inte den ska ingå i dikten.
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN