Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laglösheten breder ut sig

Varför så mycket våld
varför så mycket strid
Sverige rasar nu fort
finns inte någon frid..

Hatet gror och växer
hot hör vardag till
verkar som vissa människor
får göra som de vill..

Poliser försöker styra
men blir anfallna av slag
nu har det gått för långt
det MÅSTE bli tuffare lag!!

Det stjäls som aldrig förr
en del tror att man får..
de bryr sig ej om lagar
bara tar så mycket som går..

Det brinner jämt i Sverige
har blivit vardagsmat
brandmännen jobbar för fullt
är sannerligen inte lat!

Är så arg på våra politiker
de tittar ju bara på..
är så mesiga och rädda
gillar helst att gå på tå!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-28 23:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2014-07-29

  byggpoeten
En klockren tolkning av Sverige idag..
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP