Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket


och jag saknar örat mot bröst
där förenar parfym med din värme
då känslan är orubblig

det är här jag kan andas

och jag saknar när det glittrar
där stoff flyger i en kärleksdans
då dina bruna ögon skrattar

det är här jag vill stanna

och jag saknar när tungan leker
där närvaron blir intim
då samspelar rytmer

det är så jag kommer älska

naket




Fri vers av Laijza
Läst 539 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-05 00:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bild, rubrik och text bildar en helhet; kärleks intima danser väl förmedlade
2011-12-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang