Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkogården

Du står där och gråter på ensamhetens torg

Du står där ensam och släpper ut din sorg

Du står där och vattnar blommorna med tårar

Du står där och tänker tillbaka på era vårar

Hon dolde sina innersta, mörka och destruktiva tankar

Ingen utomstående kan se när demonerna kastat ankar

Gravstenen är hård och kall och texten är tårögt diffus

Där står inget om tabletter och ett sista desperat rus

Din saknad saknar gränser, du är bara frustration

Du står där och gråter på livets slutdestination




Fri vers av Berra Bäver
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-05 08:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver