Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbrukad

mina ögon ser rakt igenom
genom sprickan
in mot sanningen

och jag lägger ömt mina kupade händer
om ditt hjärta

det är inte över

som en kamp kramar jag hårdare
emot etsade viljor
och dumhet

du skadar mig älskling

blommor blomstrade
i en evighet av rus
och jag höll alltid andan

när du log emot mig

jag leker kall när jag söker tröst
i någon annans säng
framför ett annat utseende
försöker jag fylla ett tomrum
i en dumhet och värdelöst
älskande
blöder jag ner någon annans
söta små öron
av ord som är tänkta till dig
ord som handlar om dig



plåstra om mig, hunny




Fri vers av Laijza
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-05 11:58



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
den här tar kärleken i en hård ton,
utan att bli grov,
fortfarande kärleksful...

läcker insikter,
utan att gå till överdrift.

smakar den vackert på kärleken.

mycket vackert beskrivet!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang