Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med Dig..

Kom min älskade
låt oss vandra
till havets strand
och insupa frihetens vind
tillsammans..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-14 11:04



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert och passionerat
2011-09-14

    maija tuori
Mycket vacker !
2011-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Där Herrens Ande är, där är frihet (2 Kor 3:17).
Vinden blåser vart den vill...
Lyssniningstips:
"Spirit wind" med Kenneth Copeland.
2011-09-14

    ej medlem längre
Frihetens vindar fyllda med kärlek!
2011-09-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kärleksfulla och varma rader. =)
2011-09-14

  Maj-Lis VIP
Vackert
2011-09-14

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-09-14

  Ninananonia VIP
Vacker... :)
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP