Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sök mig


DEN RÄTTA VÄGEN IN

*
*

Jag är svår att finna,

men
om du går över solgatan
i kvällens vatten

så väntar jag där

eller mångatan
när månen är ny,
och stjärnblosstigen förbi
Orion nebulosan

så är jag där.


Sök mig i
vetskapsljuset,
sanningens
närvaro
och i ömhetens
innerligaste famntag

så hittar
du mig.

Om du
finner den rätta vägen
in
vill du stanna där,

evigt

**




Fri vers av poetryGirl
Läst 420 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-06 09:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men Han som är Vägen är inte svår att finna. Om man vill.
2011-09-16

  Lena Själsöga Keijser
vägen du skriver andas ditt fyllda vackra hjärta
2011-09-11

    ej medlem längre
Svår att finna
men
oundvikligtfinnbar

god atmosfär
skapar du här
2011-09-11

  ULJO
Kan dedt bli vackrare än så?
2011-09-10

  Mats Henricson
vackert !
2011-09-10

  peter markurth
Mkt bra.bland dina bästa
2011-09-10

  poetryGirl
http://youtu.be/fDSTWn5OZTg

se åsknatt i visby!

2011-09-08

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
2011-09-07

  Peter Ferm
Mycket vackert utan en massa pretentiös ordakrobatik!
2011-09-06

  Peter Olausson VIP
åh, så fin, en vandring i verklighetens sagoskog. Tycker om! - Peter
2011-09-06

    ej medlem längre
Mysig!
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl