Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De säger sånt jag inte kan säga själv


En hyllning och en förklaring

Lars,
han får liksom ingen ordning
på sitt liv
och Miss Li,
hon antar att det finns någon annan
det går att ringa om hon inte fanns
och Melissa,
hon är kvar i nåt
hon lämnat för längesen

Och så är det nog ändå
att jag liksom inte får någon ordning
på mitt liv alls
och jag vet att det finns någon annan
du skulle kunna ringa om jag inte fanns
och jag står kvar i nåt
jag borde lämnat


för längesen




Fri vers av Rumi
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 12:43



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Tycker om ditt sätt att skriva Rumi
man liksom hajjar till

vill fortsätta läsa av dej

Lars
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi