Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följ mig inte hem ikväll, jag orkar inte låtsas älska dig igen

och som i en absurd jävla dröm
slickar du rent mina sår
det känns helt
fantastiskt

jeansshorts och mitt uppseendeväckande ärr
tre centimeter längre än din kuk
och jag vet att du tycker det är pinsamt
men baby, det är väl inte mig som du skäms över?

du säger att jag är mig lik
bara jävligt mycket snyggare
men fan ta dig, du vet att jag blev sjuk ju
varför säger du så?

vi delar på en flaska rom
som jag sedan delar med asfalten
du bär mig hem och jag gråter
igen




Fri vers av hets
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-30 22:52



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Genialiskt!
2012-12-23

  dubbelve
"vi delar på en flaska rom
som jag sedan delar med asfalten"

snyggt skrivet, som vanligt!
2012-01-31

    Göte Holmlund
Man fascineras och skräms av avgrunden som alltid väntar bakom hörnet. Men snart är den ens allt. Och så händer det. Det som aldrig fick hända. Och man börjar känna, jobbiga saker, man inte känner igen. Man hankar sig fram på smärtor, virar in sig i mörkret, testar andra kroppar. Målar svart över det som en gång var fint. Och man får hoppas på att färgen räcker. Djävligt bra målat!
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets