Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05-09-2011 Måndag. Dröm om min förvåning. Jag trodde freden var sann.


Vår längsta dröm

Denna dagen
av solen förrådd
gick till historien
som den längsta

drömmen om fred.

Vi gjorde oss av med
all kärlek till Gud,
som orsakade allt,
men vi behöll
ändå vår värdighet.

Krig är ett riktigt helvete
och kan liknas
vid en palestinsk fred
med Israel.

Nu måste vi
sluta ljuga
söta lögner,
som smakar honung
och tömmer vårt inre liv
på mening,

och förklara
vår längsta dröm.

Den om fred.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-06 14:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Så OERHÖRT SANN och VIKTIG ! Bokmärker !
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP