Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

 

Du vet
när natten kommer
och jag tar den kortaste vägen
genom regn och dimma
bara för att få sjunka
stilla in i dina armar

Du vet
när löven faller i färg
skorna svart blanka i de blöta
lampan i ditt fönster
ser din siluett och
mina drömmar är där du är

Du vet
jag kan stanna natten
bara för att känna
att regnet faller
i väntan längta efter
lugnet i dina ögon
och tanken om all din värme




Fri vers av Gryft
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-06 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft