Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06-09-2011 Tisdag.


Ge mig en ärlig chans

Redan på morgonen
är det för sent
att hålla sig nykter

och hålla tillbaka glädjen
över att jag
är vid liv

och ska så vara
i evighet.

Det är svårt
att se allvarligt
på världen

när den förnekar
sanningen

och dödar
slumpmässigt.

Vad är det för värld
som Gud har skapat?

Ge mig en ärlig chans
att få leva

utan problem.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-07 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP