Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv


jag valde inte livet

livet valde

mig




Fri vers av L.byström
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-07 14:57



Bookmark and Share


  Arowana
Ja och nånstans borde man få rösta retroaktivt. På "liv eller inte liv".
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström