Alfa Romeo 1900 Super Sprint Touring Superleggera Coupé, seconda serie del 1957.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfa Romeo 1900 Super Sprint Touring Superleggera Coupé, seconda serie del 1957.




Aλφα (Romeo)

 

Alfa

vallfärda

inåt

på yttre

färdväg

i ingenmans land

i allas värld

ratta riktat rätt o slätt

på barfota fötter

i hand i hand i hand i

Vila och tro

i skaparro

Alfa

Omega

ingen tvekan

A & O

(Romeo)

 

 Ωμέγα

 

Alfa Romeo 6C 1930 Italy.jpg

(Alfa Romeo 6C 1930)

 

 

 

 

...se även tidigare... Ωμέγα




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-08 14:23



Bookmark and Share


    tramp
detta är klass skapar ha begär :-) !!
2011-09-08

  Lena Själsöga Keijser
dina ord
är för mig

pärlrader
fria

friandande
2011-09-08

  the apache kid VIP
Very cool!
2011-09-08

  limerick
Texten övertrumfar bil(d)en trots att bi(d)len ju är jätteläcker.
2011-09-08

  Bibbi VIP
Helt fascinerad.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)