Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idyll

Bränslet till
våra lägereldar
kom från
soptipparna

där lagade vi vår mat
höll oss varma
och berättade
skrönor från förr

de uttjänta
gamla bilarna
hankade sig fram
mödosamt
missljudande

hundarna på förarplats
reagerade genast
på husses kommando
från passagerarsidan
och styrde åt höger

omedvetna om
att bron var bränd

eller visste dom
men vågade inte
vägra lyda?




Fri vers av Anders P VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 23:03



Bookmark and Share


  Vind
Ingress på en sf-novell?
Fjärde stycket är suveränt läckert :)
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP