Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem äger tiden?


Tid



Ger skulden av allt

till

andra

vet inte vilka de är


Ringer en advokat

någon måste stämmas

men vem




Fri vers av L.byström
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-09-07 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström