Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla hjärtat

En patetisk prinsessa på ärten

är hon ; Du eller jag ?

Vi värker väl lika bra

antar jag,

men vi heter inte likadant

gör vi inte.

 

Nej, vi gör ju inte det




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 315 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-08 00:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
livet är en kamp - bra text du förmedlar
2011-09-08

  Gunnel André VIP
Som så ofta får du in ett stänk av humor i det svarta.
2011-09-08

  Ingela Svenson VIP
jag tänker på ordet identitet, söka sin, ja, olika och lika! Finstämt!
2011-09-08

  Ingela Svenson VIP
jag tänker på ordet identitet, söka sin, ja, olika och lika! Finstämt!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren