Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden har jag fångat..


Längtar stillhet..

Lämnar människor en stund
måste lyssna stillhetens röst..







mare





Fri vers av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-09 17:36



Bookmark and Share


  helenita VIP
Jaa, verkligen...
Vacker bild också
2012-03-20

  Bibbi VIP
Oändligt viktigt.
2011-09-14

  pixter
nödvändigt... fint formulerat
2011-09-11

  Larz Gustafsson VIP
De tankarna är jag också inne på.
Jag behöver stillhet med Jesus för att kunna uppfatta Hans tilltal till mig.
2011-09-09

    ej medlem längre
Skönt och vackert.
2011-09-09

  wildah
Förstår dig, så skönt ibland!
2011-09-09

  Maj-Lis VIP
De behöver man
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP