Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu börjar en annan tid..

Sagt farväl till sommaren
som har förgyllt en tid
blickar framåt med nya tag
när mörkret nu tar vid
då tänder jag små värme ljus
lagar nån härlig rätt
och skapar skriver läser en bok
försöker på bästa sätt










mare









Fri vers av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-08 16:28



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fint skrivet, hösten är en skapandets tid...vacker dessutom..
2011-09-09

  Bibbi VIP
Skriver under på Carl-Robert Westerling
2011-09-08

  Ninananonia VIP
härligt..att njuta ändå av en annan tid...
2011-09-08

  Carl R. Westerling
Vacker vemodighet koncentrerad på åtta rader.
2011-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Ibland känns allt som ett straff.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP