Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fattas,,


sov så gott

Somrig längtan slumrar i kylan.
Var blev den av? Stunden?Värmen?

Uppslukad av bistra vindar
försvinner ljuset.
Var finns du? Har du gett dig av? Försvunnit in i intet?

Vill du vila en sekund? Ska jag vyssa dina sista andetag?
Kommer du åter? Vänder du om?
Eller väljer du att aldrig gå? Kanske leker du tafatt?

God natt, vi ses när du vaknar,,,




Fri vers av chrissie
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-08 20:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl fört till tanke och text, känslan av saknaden, längtan...tycker om den texten, ja
2011-11-11

  Ronny Berk
väl fört till tanke och text, känslan av saknaden, längtan...tycker om den texten, ja
2011-11-11

  mickech
Mmm den kommer igen...
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie