Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kan ändras

Människor utan namn
bygger sina nästen
Vi går genom bygden
De skyr oss som pesten

En gång klev jag snett
det var nog när jag föddes
Så blev jag deras sår
Det sår där saltet ströddes

Ett tillfälle tar vid
när ett annat blir till stoft
Hör himlavalvet spela,
känn undergångens doft

Där blixten slagit ner
kan drömmarna ta fart
Snart sover vi ej mer
Vi tänker klart




Fri vers av MMo
Läst 330 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-09 00:58



Bookmark and Share


  -----
Alltså åh hurra, jag är verkligen förtjust i den här sortens texter, som inom en stramare ram ändå ger storslagna bilder! Känns som något man kan läsa varje dag och tänka/känna nytt om.
2011-09-10

    ej medlem längre
Jättebra!
2011-09-09

  Larz Gustafsson VIP
Grymt bra!
En njutning att läsa.
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo