Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
08-09-2011 Torsdag.


Dans runt eldens sken

Jag är på gränsen
till att livet
förlorar sitt värde,

och vem kan få det salt igen?

De svunna dagarna
klistrar sig som våta plagg
mot min kropp

och jag vet att sältan
rann ut med de sorgfulla nätterna
då jag dansade
runt eldens sken.

Men nu

när dansen är över
och det inte finns något

att ångra,
att dölja sig för.

Vill jag bara säga.

Ännu finns chansen

att leva.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-09 13:38



Bookmark and Share


  Mats Henricson
denna vittnar om en kampvilja, gillar okuvligheten i den !
2011-09-10

  Ninananonia VIP
Ja..visst är det så... mycket bra skrivet..
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP