Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
09-09-2011 Fredag.


Innan jag måste bort

Jag äter
min grillade kyckling
med välbehag.

Det är jag värd.

I väntan på katastrofen

som ingen kan hindra
eller lindra.

Väntan på
att det blir för dyrt
att leva.

Med förhoppningen
att min båt hinner driva

under många broar
innan jag måste bort.

Alla måste ju bort,

eller?




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-10 12:16



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Livet är en resa och även
den har en slutdestination
2011-09-12

  M.A.J.R
applåderar gör jag
tack för denna läsning
2011-09-10

  Ninananonia VIP
nej ..det borde inte vara så..
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP