Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRYGGHET


Denna känsla
komma och gå.
Svårt att få den hållas,
försvinna då och då.

Vart tar den vägen?
Undrar varför och hurså.
När den saknas lätt att våndas,
du har försvunnit, varför då?

När du kommer blir jag glad
ty denna känsla får mig salig.
Balanserat varlig
denna dag.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-10 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar