Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandlådor på 90-talet



Sången du spelar med entusiastisk blick
det är bara noter i ditt huvud

Kuddarna du kastar på mig
det är bara dom som leker

för det var vi som glömde
att ge gungan fart




Fri vers av meeoorw
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-01-08 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw