Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10-09-2011 Lördag.


Kärleken i de onda dagarna

Min stora kärlek
ser de onda dagarna

överraska de okunniga
och lämna dem stumma
för all redbarhet.

 

Min stora kärlek
för de utsatta
och förlorade

ger oss drömmar
och syner
om det otillgängliga
i de onda dagarna.

 

Vi ska leva
bort alla onda dagar

och sudda ut
strecken de lämnar
efter sig
i våra drömmar.

För att friden ska råda.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP