Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN STILLA SORG






Jag har gläntat på dörren till mitt inre


Det sipprar fram en stilla sorg


saker som jag inte sörgt och bearbetat klart




Det är lättare att trycka undan obehagligheter


mod krävs till äkta sorg



Jag har knappt gråtit trots förluster


både människor, relationer och min egen hälsa



Låt sorgen ta sin tid sägs det


det får sippra fram



Jag ska ta den i hand och sörja på mitt sätt









arja savela 201109




Fri vers av arja savela
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-11 14:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på lottapåbråkmakargatan
2011-10-26

  anits VIP
Mycket ödmjukt skrivet, ta det i din takt
så kommer allt att läka trots att det kan
ta tid
2011-09-13

    maija tuori
Den dagen kommer...att Du blir starkare
och orkar ta hand om alla sorger ..förluster
" var inte rädd i sanden fins det spår"
2011-09-11

  Minkki VIP
det blir nog bra just så, på ditt vis. Finstämda ord, tack för dem.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela