Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då vi gick ifrån varandra..


Röda Duvor




Avfallsprodukter tömmer mina noter på musik
Minnen har redan sparats
frågan är hur det förökas

Men i mitt eget minne är jag en tom fil

Min egen mark har stängt sina spår

Anklagad för något jag lever för

Skräddarsydda lögner driver mig ur verkligheten
Klockan i mitt huvud leker med min hjärna

Mina känslor bor granne med mig
Målar mina duvor röda

Mitt hjärta är av trä
Ändå slår det hårdare än ditt

På samma sida tillbringar jag mitt liv
betalar för tjänster jag inte behöver

Inlåsta i varandra
bundna i svart stearin
under spets

Var du och jag samma byggnad

Synd
att det bara var jag
som såg duvor röda

Flyga bort

när du tappade min hand




Fri vers av svarta ängeln
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-11 18:51



Bookmark and Share


  filharmoniker
Oerhört bra skriven! Ditt sätt att bygga upp metaforer är unikt, men också sättet du väver ihop dem i slutet.
2011-09-17

    Herr Ångest
Bra skriven med mycket känsla!
..även om jag tycker den startar trögt och hackar lite i början, men sen är det som om du hittar flytet/rytmen i texten och orden liksom rinner ur dig av sig självt. andra halvan är klart bättre än första. Fundera gärna på om du kan trissa upp rytmen ytterligare innan stycket som inleds med "Mina känslor bor granne med mig". Bara ett tips..
2011-09-15

  Jocy Joyless
Jävlar gillar hur texten är uppbyggd.

"Inlåsta i varandra
bunda i svart stearin
under spets"

Inbundet i svart stearing. Det är sexigt..

Kram/ Jocy
2011-09-12

  M.A.J.R
Mycket fint skrivet den gick igenom mitt hjärta som en pil!

ett fel hitta jag:

"Mitt hjärta är av trä
åndå slår det hårdare än ditt"

jag ska spara denna dikt!
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln