Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad ; Cathy och Lili




När tid och inget, men allt ändå

Men allting-

Som sten och alla hav

där saknaden snöt sig i en hopplöst tjejig tår.

Det är nog bara så -

 

 

 

Det var då, jag började tro

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-12 23:28



Bookmark and Share


  aol
verkligen din tår träffar skaldehjärtat,
2011-09-13

  Lili Samuelsson VIP
gott. du är fin, det vet du. och tack
2011-09-13

  Ingela Svenson VIP
"där saknaden snöt sig i en hopplöst tjejig tår" vilken fantastisk bild du målar, träffar rakt i maghjärtat!
2011-09-12

    ej medlem längre
du goa fina underbara tjej. och allt ändå.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren