Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arma mig

Det gör sig så skört
så hopplöst övergivet-
på din arm

Så långt bort

- Om du bara visste hur
mina hejdlösa fantasier

- Försöker, trots allt 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-12 23:40



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Som sköra penseldrag, vid en snabb titt slumpartade, men strax ser man dem klart, de är fullkomligt exakta !
2011-09-12

  Anna*
Du är helt makalös på att beskriva känslor med få laddade ord! Applåderar
2011-09-12

    ej medlem längre
lever hejdlösa fantasier!!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren