Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hann lågorna ifatt oss


Men....

så här ska det ju inte va

vart kom dessa känslor från

ville ju inget annat

var ju så här vi sa

du och jag


Du....

var ju ärlig från första stund

var ju precis det jag ville ha

fanns i det fördolda


Jag....

ville ju också ha det så

deklarerade ju tydligt

trivdes ju med det som var


Hon....

ändrar plötsligt på spelets regler

tog ett kliv in

gjorde sig påmind


Du tar nu ett steg tillbaks
å kvar blir jag

Förvirrad

Frågande

Svag


Vi....

det som var men inte fanns

måste plötsligt värderas om

något som finns men blev plötsligt ett

Du

Jag

Hon

Men till vilken skillnad

Du sa det

Jag visste det



Lekte vi med elden tro







Fri vers av Fågel blå
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-13 12:44



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Denna dikt fångar upp starka känslor kring ett parförhållande som är i gungning, tycker att det känns verklighetstroget och målar upp bilder och scenarier.

Vilket ger den en varm applåd!
2012-03-30

  Niclas Petersson VIP
Oj! Stark text som väcker många tankar. Om en lek som plötsligt gör ont. Bra! En av dina bästa.
Gillar. Mycket.
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fågel blå
Fågel blå