Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12-09-2011 Måndag. Jag slutar gråta, men ser fortfarande.


Mina oumbärliga dagar

Jag värdesätter mina dagar
som oumbärliga.

För att döden
ska förlora sin udd
över mina torkade kinder
och uttryckslösa blickar,

som sveper över
människohavet
där alla undviker livet
och springer tafatt med tiden.

De är så glada idag
men har skjutit upp
katastrofen in absurdum.

Någon vill ha betalt
för förspillen tid

och jag ser inga tårar längre.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-13 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP