Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är komplicerat för att det är lätt...


Noll HLR

(Varning)

Utseende;

Oformad hög, omsydd spets
Okänd färg,
Enligt tidigare vittnen,
Allt beroende på vilket hörn man studerar den ifrån


Vikt; Varierar
- Beroende på vem som fyller det

Tidigare sjukdomar ;

Tomrum till kärleks bäddar
Vilsenhet
Förtärande toxisk stulenhet på familj
Svek i överdoser
Självmordsförsök en gång var sextiondels sekund

Sår lägges om var tredje timme.
Sår ökande i djup efter omläggning,
Detta känt sedan tidigare.

Omlägges med röst från
sällsynta korn från frisläppt barriär sparade på band,
med hängda minnen från ögonvrån
Steg 2;
Lindas in med stulna famnar plus
ihopsjunkna fosterställningar
från strypta minnen
Vettskrämda svar till liv

Fyra kammare
Drygt femtiotre genvägar,
Obs,
Varning för fall


Noll - HLR,
Invärtes suturerat
Prevention för ytterligare sprängning,
Aktuella läget okontrollerat

Varning för krig
i södra fronten

Jordbävning i tredje kammare,
Ursprung, okänt
Misstanke ; Något övernaturligt.

Skriv in slagen i tidens ursprung
för återupplivelse

Varning
Varning
Varning

Rör ej detta hjärta
entligt hypotes,

Slutar det aldrig slå
om du rör det

Av kärlek.










Fri vers av svarta ängeln
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-13 22:52



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Oj! Vilket språk! Du har hittat poesin i myndighetssvenskan. Snyggt!
Gillar. Mycket.
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln