Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13-09-2011 Tisdag.


Vilopaus vid tjärnen

Jag steker min rökta sik
över en eld av björk
och ser genom den stillsamt
stigande röken
hur öringen vakar
i tjärnen.

Nu ska sommaren
gå till vila

och öringen
ska gömmas under is
vad det lider.

Knallar hörs i fjärran
från älgjakten.

Mitt kaffe
kokar redan
och siken
smakar mig väl
på det hembakade brödet.

Jag lever igen!

Ta mig tusan
om jag inte lever igen!




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-14 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP