Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden som kommunikationsmedel.

Ännu en gång sitter vi tysta bredvid varandra
och förstår det inga ord kan uttrycka
Om vi så hade använt alla världens ord
i alla möjliga kombinationer
hade tystnaden passat bättre
för att förklara just detta




Fri vers av EiraN
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-14 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN