Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14-09-2011 Onsdag.


Mitt hjärta

Jag gick
den långa vägen
till det oskuldsfulla hjärtat
som väntat
i alla dessa år

och det gladde mig
att få mötas igen.

Att få pratas vid
som ingen tid har gått.

Fast vi båda är grå nu,
så var vår syn
på livet
förnyat och ungt.

 

Jag har mina problem
och bär dem
sedan länge.

Vi får ses igen!
Sa jag när vi skiljdes.

För att skiljas
har vi alltid kunnat.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-15 13:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Att mötas där är vackert...
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP