Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skov

Och den fortsätter rostigt blöda
dolken sprängd i leran-

En droppe blod i varje spår




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-16 02:30



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
vasst skrivet, långdraget som i skov återkommande. snyggt
2011-09-16

  Maximillixen
Aj, aj, så ont det gör
2011-09-16

  Måna N. Berger
Smärta. Som bara du kan säga det!
2011-09-16

    Yarissa
Målande beskrivet
2011-09-16

  Ingela Svenson VIP
JA, Anders P ger en exakt beskrivning, du kan verkligen sammanfatta i små ord med stor dramatik!
2011-09-16

  Anders Perols
Mycket sparsmakat och dramatiskt. Du är oerhört skicklig på att skänka stora bilder med få ord. Gillar din suggestiva titel som förstärker dramatiken.
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren