Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dött skal

 

Du har dödat ditt värddjur och
återlämnat det -

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-16 21:25



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Säger allt.
2011-09-16

  Ingela Svenson VIP
ooo, det var som ett spjut i hjärtat!
2011-09-16

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren