Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har otroligt svårt för er. jag förstår er inte. ni diskuterar så jag vill slå er sönder och samman. familjen.


Familjeförsamling slaktad




ni ler vid matbordet
och yta har ni endast utan självdistans
jag vill kväva er








Fri vers av meeoorw
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-01-09 00:28



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du skriver bra ord
gillar ditt sätt
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw