Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15-09-2011 Torsdag.


Jag vill leva

När världen
har stängt sin dörr
för oss att leva,
så vill jag vandra
vägen till
det nya Jerusalem
för att bevara
nycklarna
till mitt hjärta

Jag vill stå uppskriven
och inpräntad
i livets bok
för att få möjligheten att se
vad livet är menat att vara.

För det kan jag själv
inte komma på.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-16 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP