Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15-09-2011 Torsdag.


Jag tror på under

Jag tror att under sker
i vår tid
och att ingen
kan förklara dem.

Jag tror att under är
vårt enda hopp
i denna söndrade värld.

Jag tror att under kan
ta mig ur
droger och ensamhet.

Som bara under kan.

Så kom, under!

Kom och ge mig din uppenbarelse.

Dröj inte!!

Ta mig med i livet!

Och hela mig i min trasighet.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-16 14:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert är detta under.. :)
2011-09-19

  Feminaz
Får mig att tänka på orden, Sök så skall du finna. Bulta, så ska dörren öppnas. Kanske just förhoppningen blir en psykologisk möjlig dörr till förändring? Så många gånger står man där låst i sin egen förmåga och hoppet blir fotstegen ut i något nytt. Ja, jag tror på en välsinnande kraft utöver vår egen.
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP