Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
J


Till dig tjockis

Soldater med putsade kängor skjuter din granne
En bomb träffar ditt hus
Du blöder från ställen du inte visste fanns
Hela staden tjuter, du kan inte sova

Men det händer inte dig
Det händer inte din överviktiga småstad i Texas
Det kommer det aldrig göra

När de dör sitter du på McDonalds
Det var ditt val
Ditt stöd
Din president
Dina bomber

För visst har han Gud på sin sida
Visst är han en hyvens karl
Visst vill de onda männen utplåna det förlovade landet
Spränga dina kor

Kan du inte förstå vad de har gjort?
Folk dör!
Kan du inte förstå vad du har gjort?
Du stödjer det!
Din hjärna tycks vara censuerad
Som Fox News

Tycker du att du är en god kristen nu?
Stödjer du din president?
Håll käften och ät dina Pommes Frites!






Fri vers av Morning Glory
Läst 762 gånger
Publicerad 2006-01-09 08:56



Bookmark and Share


  Sebastian VIP
skönt anti-imperialistisk o go.
drar direkt en parallell i huvudet till Morrisseys "America Is Not The World"
2006-02-24

  Julia B
Skitbra. Så jävla rätt
2006-02-07

    afternoon tea
Verkligen jättebra! Man ser den där texas-gubben framför sig!
2006-01-10

  yoyyo
ska skrivet
skitbra!
2006-01-10

    Incrediboy
BRA!
2006-01-09

  Last Word Spoken
hehehe
tog den direkt, trode den var till mig
efter jul och nyår, några kilo behöver bort
typ 3, och jag trode att du skrev privat till mig :-)

Dikten väl var väldigt gripande anklagande,
och det lät väldigt klokt det, att vara passivt
deltagande i allt det som landet man lever i
fattar för beslut och indirekt delaktiv i de aggernaden
som har förödande konsekvänser.
Väldigt bra skrivet!
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory