Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
neee jag orkar inte skriva längre


Nordväst blåste bort i förrgår

Och så blev du mitt villebråd
du med dina gitarrhänder
och stela uppsyn

Och så blev jag ett hus
dit ingen ville flytta in
Och allt blev ett kaos
av ekon som rubbade
min balans

Åh ge mig en anledning
Ge mig ditt hat
Vi har ju ingenting att frukta
vi som lever
Du har allt att frukta
som har mig i ditt våld

Men jag kastar dig i golvet
lättare än du tror
Vad du inte vet
lider jag av utan måttfullhet
Det är ett slöseri med tid

Jag slösar bort mig mer än gärna
i ditt hår
Jag ramlar mer än gärna
ner i k-brunnen för
kärlek
och allt det där andra
jag ville ha

Jag
min skräck
för mig själv

Du
ingen jag vill känna

Bara känna på.




Fri vers av Morning Glory
Läst 573 gånger
Publicerad 2007-03-19 20:20



Bookmark and Share


    Nymphette
NEJ VÅGA INTE SLUTA SKRIVA! den här var sjukt bra, and you know it!
2007-03-19

  edvin medvind
Jag tycker den här är fantastisk. Faktiskt, något av det bästa du har skrivit.
Det känns som att du beskriver en fysisk längtan efter närhet, men samtidigt en rädsla för att bli uppslukad av någon annans tankar.
Eller jag vet inte, men ungefär så kanske.
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory