Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melodin ringer tills alla sprungit ut

du sa vi kunde rymma med
en spårvagn långt långt bort
jag sa vi kan väl sitta här
med en skiva och ett ljus

du ljög och sa allt var bra
när jag skakade och grät
jag sjöng för dig och skrek och sa
vi kommer aldrig mer tillbaks

jag trodde du var här en dag
men du stannade ett år
jag gick till torget för att be
men du reste mig och sa
du kommer aldrig finna rätt
om du aldrig slutar le
jag trodde dig och gick ner igen
jag blev aldrig mer helt still

i staden växer blommor nu
men känslor har slutat gro
i min trädgård har jag taggbuskar få
för att inte rivas upp

jag vandrar samma gator hem
med mitt rus på väg ner igen
jag tänker på hur du kysste mig
och hur hon kysste dig igen
fan vad ska vi göra här
när allt blir fel igen?
varför håller du kvar min arm sådär
när du vet att jag blir rädd

och ja vi kommer aldrig mer tillbaks
och nej
du träffade mig aldrig mer igen
bakom husen där vi drack.




Fri vers av Morning Glory
Läst 610 gånger
Publicerad 2007-02-14 09:08



Bookmark and Share


  edvin medvind
Vilken dum kommentar jag har skrivit här. Hmm. jag tar tillbaka den tror jag. Vid en andra läsning känns som att den är väldigt bra, precis så som den är.
2007-03-19

  edvin medvind
Jag stannar upp lite vid fjärde strofen, jag tycker du kan plocka bort den, den är mest bara konstig.
annars är den mycket bra, känns som en låttext som nån sa.
2007-02-15

    Nymphette
varje gång jag läser någon av dina texter känns det som om jag har sprungit en mil (minus omöjligheten såklart) luften slås rätt ur en. vi ses imorrn, jag kommer stå på första bänk och typ skrika \"JAG KÄNNER DEM!!!\"
2007-02-14

    mystikrytmik
tänkte också precis det... lite gitarrkomp och jojjo goes indie.. nämen ärligt, jättefin text johanna (som alltid) du skriver sådär så man bara känner igen och liksom inte kan sluta läsa förrän man har scrollat sig ner till sista raden och bara sitter där med andetagen i munnen och liksom bara \"wow, nu måste jag gå och skriva något liknande\" <3 see you tomorrow!
2007-02-14

    Juni
Fin! som en låttext =)
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Morning Glory