Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melankoli




envoi

i en väv av liv
finns plats
för brustna band
klippta trådar
tårar

täckta med damm
för att liv
må så vara 




























Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 609 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-12-28 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj va bra!
2012-06-26

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2012-03-24

    ej medlem längre
Denna var jätte fin. Tack.
2012-03-10

  Carola Zettergren
Lågmäld och stor på samma gång; Jag tycker så mycket om denna!
2012-03-09

  Yrre VIP
Oj, berör och tar tag, karamell att suga på!!
2011-12-28

  walborg
Ord av Din hand leder alltid djupt in i mig.
2011-12-28

  Quasimodo
Plats i i livet och för allt, fint!!
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött