Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17-09-2011 Lördag.


Du kommer inte undan

Du må sova bort
soluppgången,
men solnedgången
kan du inte undvika.

Du må glömma
din bäste vän,
men din fiende
kan du inte undkomma

Du drar dig
för att prata med mig,
men att stå till svars
kan du inte undfly

Det är en djup kris nu
och du kommer inte

undan.

Som alla oss andra.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-18 13:55



Bookmark and Share


  Feminaz
som en näve tjära, en dofft som gör sig enträget påmind
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP